Loading...

  • 21 Jul, 2024

Om danskstatsborger.dk og App Danskstatsborger.dk er en forening som blev startet og grundlagt i 2021. Vi arbejder og har til formål at hjælpe med at bestå Dansk indfødsretsprøve og medborgerskabsprøven. Vi har hjulpet mange personer for at bestå indfødsretsprøven med vores App, og dermed opnået Dansk statsborgerskab.

Foreningens formål


thumbnail-14.jpg

Du støtter foreningens formål ved et køb af vores App, og hermed er du med til at styrke vores organisation. Vi har brug for dig til at hjælpe og udvikle os.

Hvordan hjælpe det mig??

Alle vores øvelser er baseret på det aktuelle undervisningsmateriale fra august 2023. Vores digitale læremidler vil hjælpe dig, når du ønsker at ansøge om statsborgerskab.


Vi har samlet alle de tidligere officielle prøver fra første gang det blev afholdt i 2007 og til dagens dato. Disse prøver er et godt redskab at øve, da nogle af de samme spørgsmål vil komme igen til officielle prøve.


Digitale læremidler

Vores digitale læremidler består af over 2000 forskellige spørgsmål, der er relevant og reflektere til det aktuelle undervisningsmateriale og som er udviklet specielt til indfødsrets og medborgerskabsprøven. Med vores undervisningsmateriale kan du få en hurtig vurdering af din viden, så du kan være forberedt til den officielle prøve.

Artikler om statsborgerskab


Vi har artikel om statsborgerskab HER hvor du kan dele din viden med andre bruger eller få den information du søger. Her finder du også det aktuelle læremateriale der bruges til indfødsrets og medborgerskabsprøven. Du skal dog være logget ind på Facebook for at skrive en kommentar.

Vores app indeholder desuden andre sjove ting som kan fastholde din interesse, f.eks. Øvelser med tidtagning, Score & Bonus, online udfordringer mod andre online bruger, konkurrencer lydspørgsmål og mange andre sjove øvelser.

Prøv kræfter med vores app til Dansk indfødsretsprøve og medborgerskabsprøven NU!. Hent den på App Store eller Google Play Når du har hentet appen, får du også hermed automatisk adgang til vores website med de samme øvelser og materiale. Adgangsperiode er ubegrænset, kun 199,- kr. som er et engangsbeløb. 89% af vores registrerede brugere, har bestået den officielle prøve ved brug af vores specielt udviklet App der dækker hele dit behov for succes. Vi er de eneste i Danmark der har lavet app til indfødsretsprøven, appen giver dig et hurtig overblik, og alle øvelser kan du tage med på farten. Like os og bliv en del af vores fællesskab i vores Facebookgruppe, hvor du kan dele din viden og bidrage med erfaringer. Det kan være en meget stor hjælp at få et fællesskab med andre i samme situation, da regler er meget kompliceret.


Vi har ingen holdninger til race, religion, kultur m.m. Vi er helt neutrale i alle diskussioner. Vi ønsker dig held og lykke med indfødsretsprøven eller medborgerskabsprøven, og håber det bedste for dig.

Med Venlig Hilsen

danskstatsborger.dk