Loading...

  • 15 Apr, 2024

EU Cookies Politik

Du bestemmer selv over dine data, og vi respekterer beskyttelse af personoplysninger.
Vi bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, som du kan læse herunder.

Vi og vores partnere opbevarer tilgår oplysninger, såsom cookies på en enhed, og behandler personoplysninger, såsom entydige identifikatorer og standard privatlivspolitik, som bliver sendt af en enhed, med henblik på tilpassede annoncer og indhold, annonce og indholdsmåling og målgruppeindsigter samt med henblik på at udvikle og forbedre vores produkt. Med din tilladelse kan vi og vores partnere bruge præcise geoplaceringsoplysninger og identifikation gennem enhedsscanning. Ved at du klikke acceptere du vores og vores partneres behandling, som beskrevet ovenfor. Alternativt kan du få adgang til mere detaljerede oplysninger og ændre dine præferencer, før du samtykker eller nægter samtykke. Bemærk, at nogle former for behandling af dine personoplysninger muligvis ikke kræver dit samtykke, men du har ret til at gøre indsigelse mod sådan behandling. Dine præferencer gælder kun for dette websted. Du kan til enhver tid ændre dine præferencer ved at vende tilbage til dette websted eller ved at besøge vores GDPR politik for beskyttelse af personoplysninger.

Nødvendige:
Nødvendige cookies hjælper med at gøre vores hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. danskstatsborger.dk kan ikke fungere ordentligt uden brug af disse cookies.

Formål:    
Midlertidig teknisk nødvendig cookie, der hjælper vores søgemaskine til at give dig de bedste søgeresultater. Cookien registrer dit søgeord og kæder det sammen med de søgeresultater du klikker på. På den måde bliver vores søgemaskine bedre til at forstå søgeintentionen og forbedre søgeresultaterne.
Privatlivspolitik:    Link til vores GDPR politik

Opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse:
Data om din brug af websitet videregives ikke til tredjeparter, men vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores support.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores kontakt på vores hjemmeside.