Loading...

  • 21 Jul, 2024

Dansk statsborgerskab - En forening for indfødsretsprøven

Dansk statsborgerskab - En forening for indfødsretsprøven

Indfødsretsprøven er en betingelse for at få Dansk statsborgerskab. Vores øvelser og lærematerialet er baseret på det aktuelle undervisningsmateriale som er optimeret fra august 2023 til dansk statsborgerskab og medborgerskabsprøven. Appen indeholder desuden test mod andre online bruger, optjen bonus, konkurrencer. Vi er de eneste i Danmark der har apps til indfødsretsprøven.

 

Betingelse for Statsborgerskab er at bestå Indfødsretsprøven!

Vores app giver det dig ubegrænset adgang, og giver dig et nemt og stærk værktøj i høj kvalitet for at bestå prøven til indfødsretsprøven og medborgerskabsprøven.
Alle øvelser hjælper dig med at bestå de rigtige prøver. 
Alle øvelser inddelt efter kapitler og har daglige spørgsmål, der omhandler begivenheder og som tager udgangspunkt i det der er relevant for aktuelle spørgsmål, som kan komme til prøven. 
Vores forening for indfødsretsprøven er lige noget for dig, hvis du søger Dansk statsborgerskab.

Søg efter andre bruger og giv dem kamp med din viden eller test dig selv mod vores robot. Du kan få en høj score og bonus men også strafpoint. Invitere dine venner til denne øvelse og se deres placering og score. I vores brugerstatistikker kan du se din styrke og svaghed i din læring og andres præstation. Vi har også livslinjer som er en funktion, der hjælper dig med at holde dig mere aktiv med læring og hjælper dig hvor du har brug for det, et godt supplement til undervisningsmateriale.

Selvstudie og Læringsområde

Selvstudie kan du nyde uden stress. Du har desuden mulighed for selv at vælge imellem tid og prøver efter dit eget behov.
Selvstudie er god øvelse til at forberede dig til den officielle indfødsretsprøve. Vi har også et "Læringsområde" i vores app. Det er et udvidet lærematerialet for dig der måske har lidt svært ved at huske. Et godt sted at starte.

Vores træningspakke er enkel og overskuelige