Loading...

  • 21 Jul, 2024

16 årige pige udvist til Thailand

16 årige udvist til Thailand, efter afslag på familiesammenføring

16-årige Bay måtte flyve til Thailand, efter hun fik afslag på familiesammenføring. I Danmark bor hendes mor og papfar, i Thailand skal Bay Incharoen klare sig selv.

hus har boet i Farstrup ved Nibe siden maj 2022. Hun uddanner sig og er ved at lære det danske sprog. Men fra 1. december må hun ikke længere være i Danmark.

I Farstrup bor Bays mor og papfar. Og de er dybt chokerede over afgørelsen fra Udlændingestyrelsens.

Det kommer som et chok for os, at hun skal tilbage med så kort varsel. Det virker ret koldt og kynisk, den måde man sender afslag ud på, siger Leo Villy Skaarup Christensen som er papfar til Bay.

Bays mor Catty Sritrihieng kom til Danmark i 2019 og blev gift med Leo. Herefter søgte de om opholdstilladelse til Catty, men Bay boede stadig i Thailand.

Det var et ret stort ønske for os, at Bay færdiggjorde den del af skolen, hun var i gang med, og derfor tog vi hende ikke med til Danmark dengang, siger Leo Christensen, der forklarer, at Bay desuden ikke havde et pas, så det skulle også ordnes inden.

Da Bay så var klar til at komme til Danmark, havde Corona ramt verden, og det var ikke muligt for Catty og Leo at tage til Thailand.

Læs mere på thailand-portalen.dk/